зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

24.09.10

Янукович повертається зі США і збирається в Донецьк

Президент України Віктор Янукович завершив робочий візит до США і відбув до Києва. 29 вересня він здійснить робочу поїздку до Донецька.

Офіційна українська делегація на чолі з Януковичем відбула з Нью-Йорка до Києва сьогодні, 24 вересня, близько 5:00 за київським часом.

А 29 вересня Президент відвідає Донецьк. Як повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації, після прибуття в Донецьк вранці 29 вересня Янукович вирушить до виставкового комплексу ЕкспоДонбас, де візьме участь у відкритті і першому засіданні ІІІ Міжнародного інвестиційного саміту Donbass Investment Destination Державно-приватне партнерство в контексті нової економічної політики України.

Потім він ознайомиться з експозиціями виставки Енергоефективність та виставки інвестиційних проектів. Після цього Президент дасть коротку прес-конференцію.

Крім того, у Донецькому державному університеті управління Янукович зустрінеться з професорсько-викладацьким, студентським і учительським активом області з нагоди Дня працівника освіти.

Як повідомлялося, Віктор Янукович у Нью-Йорку брав участь в 65-ій сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: