зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

21.04.11

За чиї гроші Могильов перевозив чартерним рейсом ворогів Сталіна?

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов має пояснити, за який кошт оплачувався чартер до Запоріжжя на борту якого перевозили підозрюваних у пошкодженні пам’ятника Сталіну.

Депутатам як завжди на всіх наплювати, або vip-кортежі понад усе

Провладна парламентська більшість відмовилась ухвалити законопроект, який пропонував обмежити перекриття доріг для vip-кортежів, повідомляє сайт БЮТ.

Депутати погано знають історію, або продажна підстилка Кремля

Прийнята постанова Верховної Ради №7405 засвідчила не лише відсутність елементарних знань з історії, але й початок офіційного курсу на вибіркове засудження злочинів проти людства - тільки нацистських, але не комуністичних.

Міністр оборони РФ Сердюков перелякався український журналістів

Міністр оборони РФ Анатолій Сердюков у Миколаєві відмовився спілкуватися з журналістами, які чекали на зустріч з ним п`ять годин.

Замість написання законопроектів - помічник депутата має вміти нагодувати президента Януковича (ФОТО)

Наприкінці січня 2011 року делегація на чолі з Віктором Януковичем перебувала у швейцарському Давосі для участі у Всесвітньому економічному форумі.

Автор цих рядків звернув увагу на дивне прізвище у переліку чиновників, що супроводжували українського президента.

З-поміж глави адміністрації президента Льовочкіна, міністра Бойка, одинадцяти охоронців та іншої челяді значилася така собі Марінцева Надія Леонідівна, вказана у складі делегації як "помічник-консультант народного депутата".


З яких це часів помічники депутатів стали літати президентським бортом? - здивувалися ми. Найцікавіше, що в самій делегації жодного депутата не було, тоді як помічниця депутата - невідомо яким чином опинилася.