зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

06.04.11

Ціна одного Майданс-шоу - 250-300 тисяч доларів (ФОТО)

У кожної пострадянської країни є свої способи заколихати та вбити громадянську активність і демократичні традиції. Окрім офіційної пропаганди, існують додаткові види телегламуру. Росія, наприклад, “защебечує” їх вустами Тіни Канделаки і не гидує проектами Ксюші Собчак...

Голод. Одна з історій (ФОТО)

Моя бабуся - чи, як ми її все життя звали, "бабушка" - Акеліна Федорівна, народилася 1913-го року, в селі на півдні Харківщини, неподалік Краснограду.

Про те, як вона пережила голод 33-го, чесно кажучи, було мало відомо - в радянські часи про це не любили згадувати. Знав я тільки, що працювала вона в той час служницею в якогось компартійного начальника, завдяки чому й вижила.

Справжній розвиток України почнеться з формування місцевих бюджетів на місцях

Можна скільки завгодно точити розмови навколо "демократії", "бюрократії", і взагалі, що робити, аби жити стало краще. Однак усе так і залишиться порожніми балачками, допоки в Україні не буде проведено фундаментальних реформ щодо місцевого самоврядування.

Вибіркове правосуддя з вибірковими плівками Мельниченка

Аналіз публічних заяв представників адміністрації президента з приводу справи Кучми наразі викристалізовує принаймні одну конкретну мету, яку переслідують на Банковій – зруйнувати негативний імідж влади, яка вдається до вибіркового застосування правосуддя.