зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

21.07.11

Вертолітодром для Януковича під Каневом будують ударними темпами (ФОТО)

У селі Пекарі під Каневом повним ходом йде будівництво новітнього гелікоптерного майданчику.

Тігіпко, не треба нам пудрити мізки...

Віце-прем`єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко відрапортував, що «станом на 1 липня 2011 року середній розмір пенсійної виплати в Україні склав 1205,37 грн. і збільшився на 9,2% порівняно з аналогічним періодом 2010 року». Але проведемо нехитрий розрахунок! Споживчі ціни в червні 2001 року по відношенню до червня минулого року зросли в Україні на 11,9% - індекс 111,9%. Середня номінальна пенсія збільшилася, за словами Тігіпка, на 9,2% - індекс 109,2%. Отже, індекс реальної пенсії за минулий рік склав 97,6% (109,2%/111,9%). Або, по-іншому, реальна пенсія зменшилася за рік на 2,4%.

Вертоліт Януковича (ФОТО)


30 грудня 2010 року – це був четвер, останній по-справжньому робочий день перед новорічними канікулами. Тоді Юлія Тимошенко провела одинадцять годин в Генпрокуратурі, а Ганна Герман знову заспокоювала європейських дипломатів, що країна рухається в правильному напрямку.

Українські інтернет-видання ініціюють створення Спільноти професійних електронних медіа

Українські інтернет-видання ініціюють створення Спільноти професійних електронних медіа.

Янукович забажав собі літак, щоб не гірше ніж у Ахметова - напевно зарплата дозволяє? (ФОТО)

Державне авіаційне підприємство "Україна" витратить 8 мільйонів гривень на оренду повітряного судна "Falcon 900".

Коли всі перестануть працювати і жити на благо і під дудку "надукраїнців"?

Незважаючи на те, що Україна, відмовившись від ідеї побудови комуністичного суспільства, вже двадцять років поспіль крокує по шляху незалежності, досі більшість її громадян не уявляє, яку саме державу будують українці і, власне, для кого.

Квоти на пільговий імпорт цукру-сирцю отримали знайомий Іванющенка та регіонали

Дві з чотирьох компаній, які отримали квоти на пільговий імпорт цукру-сирцю, належать представникам Партії регіонів.

Чиновника який завдав збитків державі на 3,7 млн грн - оштрафували на 1700 гривень

Алуштинський міський суд 20 червня виніс вирок заступникові начальника управління головного архітектора Ялтинського міськради.

Поняття "джинса" поширюється на всіх, за винятком лідерів Партії регіонів? (ФОТО)

Партія регіонів, яка голосно заявляє про замовні матеріали в пресі, виявилася активним пропагандистом таких методів роботи. На використанні методів прихованої реклами та "заказух" були спіймані впливові регіонали Андрій Клюєв та Юрій Іванющенко.

Янукович витратив на артистів всього лише два з половиною мільйона гривень

Виступ артистів на нещодавньому дні народження Януковича (9 липня) обійшлося в 330 тисяч доларів США (понад два з половиною мільйона гривень). Саме стільки, за підрахунками журналу "Кореспондент", складає сума гонорарів всіх українських і російських "зірок", які вони беруть за участь в подібних заходах, як-то їхні виступи перед високопоставленим іменинником.

Французька преса про санвузол Януковича за 350 тисяч євро з напівдорогоцінного каміння

Санвузол в резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" прикрашений напівдорогоцінним камінням і може коштувати 350 тисяч євро.

Яким буде курс гривні?

Останнім часом в Україні дедалі більше розмов про можливість невдовзі девальвації гривні. Проте думки на цю тему відомих політиків і експертів, що стають надбанням ЗМІ, часто діаметрально протилежні. Відтак у простих українців, яких також вельми цікавить ця проблема, лише посилюється стурбованість. Що й зрозуміло.

Син губернатора Донеччини купив будинок в елітному районі Донецька

Син голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія Шишацького Павло придбав будинок у Київському районі Донецька.

Невже сам Янукович-старший визнав порушення Конституції нормальним явищем?

Депутат Віктор Янукович-молодший домігся неможливого і поламав закони фізики - син президента голосував у парламенті з глибини поліських болот.