зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

30.03.11

Спробуємо зробити інформаційний простір чистішим!

Ліна Костенко образилася на те, що у львівській кав'ярні не так відгукнулися про її книжку... Е! Вона просто не пробувала опублікувати статтю на УП чи іншому потужному сайті, а потім почитати форум. От де загартовуєшся!

Колеги-публіцисти у більшості зізнаються, що давно припинили цікавитися думкою читачів – адже для того, щоб знайти цю саму думку, доводиться колупатися у купі сміття, часто доволі смердючого.

Інфантилізм українського політикуму, або поки народ розділений - доти ним керують інфанти


Нещодавно європейські соціологи звинуватили українців в інфантилізмі. Залишимо це на їхній совісті, зауважимо тільки, що в більшій мірі цей інфантилізм вимушений – не через власне небажання відповідати за власне життя, а через практичну неможливість це зробити.

Про гачки, на яких підвішена українська політична верхівка

Боротьба з корупцією серед вищих посадовців, скандали, пов'язані з найменшими підозрами, що призводять до добровільних відставок, – не просто моральна звичка, наслідок спеціального релігійного виховання або ділової етики в країнах, що називаються в нас розвинутими й демократичними.

В Брунеї Янукович всіх переконував, що він таки проФФесор

Україна готова підготувати протокол щодо співпраці у науковій і освітній сферах з Брунеєм.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ, виступаючи з лекцією в Університеті Брунею.

За інформацією німецької газети саме СБУ викрала на території України палестинця

Ізраїльський Моссад утримує викраденого в Україні палестинця Дірара Абусісі у зв'язку зі справою Гілада Шаліта, захопленого в червні 2006 року палестинськими терористами.

Про це пише німецький журнал DER SPIEGEL.

Липовий рейтинг вишів від липового міністра Табачника


Інформація про те, що 5 українських університетів увійшли до 500 найкращих у світі, виявилася у сумнівному рейтингу ще за 2009 рік.

Не Кабінет міністрів - а клуб мільйонерів

Більшість членів українського уряду – мільйонери.

Владика Святослав їздить на старому авто і носить годинник українського виробника

Новообраний Глава УГКЦ Владика Святослав носить на руці годинник вітчизняного виробництва вартістю 1008 гривень.

Світовий конгрес українців запропонував Януковичу і Медведєву засудити Сталіна за Голодомор

Генеральний секретар Світового конгресу українців Стефан Романів заявив на прес-конференції у Львові, що запропонував Президентові Віктору Януковичу спільно з колегами з Казахстану і Росії написати спільну заяву, що вони засуджують Сталіна за Голодомор - злочин проти людства.

Рускій мір з Московським патріархатом щось загубив у Львові

Кабмін планує передати територію колишньої військової частини на вул. Личаківській, 105 у Львові Українській церкві московського патріархату.

Керівництво держави виявилося не готовим до справді радикальних змін

Громадяни України прагнуть радикальних змін. На чолі їх став "знову політик" і один з кандидатів у президенти Сергій Тігіпко.