зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.02.11

Міністерство освіти прямо погрожує окремим університетам і ректорам

Міносвіти погрожує університетам скороченням фінансування.

Про це заявив ректор Українського католицького університету отець Борис Ґудзяк.

"Річний термін роботи нового керівництва проявив тенденцію, абсолютно не зрозумілу з точки зору потреб й інтересів вищої освіти", - зазначив він.

Партія регіонів змусила телеканал СТБ зняти з ефіру сюжет

Партія регіонів змусила телеканал СТБ зняти з ефіру сюжет про те, як відбувалася підготовка до телепроекту "Розмова з країною".

100 гривень за підтримку Януковича (ФОТО)

"Українська правда" отримала фотопідтвердження того, що мітинг, який відбувся у п'ятницю на майдані на честь річниці з дня інавгурації Віктора Януковича, був проплачений.

Фото були зроблені під час переклички на Майдані незалежності.

Рейтинг країн, де можливі спалахи протестних настроїв

У блозі газети The Wall Street Journal опубліковано рейтинг країн, в яких, на думку упорядників списку, можливі спалахи протестних настроїв. Автор матеріалу зазначає, що розрахував придуманий ним самим індекс за досить простою формулою, без економетричного моделювання, не враховуючи великої кількості чинників.

Перше місце в списку посіла Кенія, індекс протестних настроїв в якій прирівняли до 100. На другому місці Камерун з показником 94,5, а на третьому Пакистан з індексом 90,8. Четвертий рядок дісталася Нігерії (88,9), а замикає п`ятірку Індонезія (80,3). До верхньої десятки потрапили також Філіппіни, Гватемала, Марокко, Йорданія і Азербайджан.

Союз молоді регіонів шикує (ФОТО)

Син губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка Віталій носить годинник Baume & Mercier за 5 тисяч доларів США та костюм від Lagerfeld.