зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

25.05.11

Гендиректор Національної радіокомпанії України Тарас АВРАХОВ ліквідував міжнародне радіомовлення українською мовою

Сьогодні генеральний директор Національної радіокомпанії України Тарас АВРАХОВ розпорядився припинити мовлення української редакції Всесвітньої служби радіомовлення України.

Радянський союз розпався, а українська прокуратура досі живе в Радянському Союзі

Прокуратура опротестувала ухвалу Львівської міської ради про заборону використання у місті комуністичної та нацистської символіки.

Організація Кравчука зняла для Табачника трихвилинний ролик за ціною 5100 грн. за кожну секунду (ВІДЕО)

Президентом організації, яка за 918 тисяч гривень зробила трихвилинний ролик для Міністерства освіти, є екс-президент Леонід Кравчук.

Журналістам розкажуть під якими кутами можна знімати Януковича

Під час відвідування президентом Віктором Януковичем учбового центру з підготовки прикордонників на Черкащині між охороною президента та журналістами 5 каналу стався інцидент.

Охорона Януковича погрожувала людям автоматом

Охоронці з кортежу Президента Віктора ЯНУКОВИЧА вчора погрожували зброєю людям, які стояли з прапорами партії «Батьківщина» вздовж вулиці неподалік від Головного управління Генеральної прокуратури на Подолі.

Навіщо червоний прапор Януковичу?

Мені здається, все гранично зрозуміло. Янукович на посаді президента продовжує діяти на знищення в Україні всього українського. У цьому він і справді "тому що послідовний". Він - послідовний очільник окупаційної влади. А отже - прибічник її окупаційних символів. Та й чого б йому було не підписувати того, за що раніше проголосував відданий йому парламент? Усе логічно: відданий президентові парламент проголосував - президент підписав.