зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.03.11

Владика Святослав - глава Української греко-католицької церкви (ФОТО)

– Коли ви вийдете з храму, вам в обличчя війне подих весни. Сьогодні ми пережива-ємо весну нашої церкви, яка у своєму воскресінні починає молодіти Духом Святим, – так Блаженніший Святослав говорив до своїх вірних у першій промові як глава Української греко-католицької церкви.

Наша влада – це ходячий переляк

Ми навіть не уявляємо собі до якого ницого, тваринного рівня бояться нас владоможці. Причому, ступінь цього боягузтва прямо пропорційний темпам деградації тієї ж таки влади, бо це два взаємопов’язані процеси.

Що таке "вітчизняна" війна і чим вона відрізняється від "не вітчизняної"? (ФОТО)

Як один з інструментів стимулювання імперської свідомості росіян і поправлення (а)морального стану своїх п'ятих колон у колишніх колоніях чинне керівництво Росії використовує щодо подій Другої Світової війни на радянсько-німецькому фронті сталінське кліше "Велика Вітчизняна війна".

Табачника цікавить лише власна думка: непрофесійна, демагогічна і цілеспрямовано антиукраїнська

Доктор філологічних наук, почесний президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" В’ячеслав Брюховецький завив, що зміни, які ініційовані міністерством освіти та науки, мають на меті знищення української освіти.

Якій виборчій системі в Україні бути?

Наближення чергових парламентських виборів "надихнуло" владу на офіційну підготовку нового виборчого закону, а суспільство – на публічну дискусію з цього приводу.

На жаль, традиційно ці два процеси – офіційна підготовка і публічна дискусія – лежать в різних площинах: влада собі не зраджує і продовжує діяти за принципом "ми собі знаємо, а ви собі думайте".

Як держава допомогла родині регіонала Єфремова заробити 201 мільйон гривень

Держпідприємство "Луганськвугілля" уклало угоди на придбання устаткування з фірмами, що належать членам родини регіонала Олександра Єфремова.