зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

23.03.11

Урядовий документ - це примітивний вінегрет з грубощів, недомовок і маніпуляцій

Коли я побачив і прочитав заяву департаменту інформації Кабінету міністрів, присвячену мені і моїй статті в УНІАН «Спеціально для Азарова: ціни на харчі в Україні давно наздогнали й перегнали світові» від 14 березня, мене охопило два почуття - радість і розчарування. Спершу одне, потім інше.

Червоні прапори - як пам'ять про злочини сталінізму та символ окупаційної комуністичної влади

17 березня 2011 року Житомирська обласна рада прийняла рішення вивішувати червоні прапори на державних установах області у честь свята Перемоги у другій світовій війні.

Замість того, щоб забезпечити гідну старість ветеранам, депутати Житомирської облради, "піаряться" на ветеранах — на спекуляції їхньою пам'яттю і тяжким минулим, котре було далеко не таким безхмарним, як це хотіли показати радянські пропагандисти.

Українським вчителям урвався терпець, або як прожити на 613 гривень (ФОТО)

Українські вчителі не протестували 10 років. Але і їм урвався терпець. Сьогодні тисячі освітян з різних куточків України з’їхалися під Кабмін, щоб сказати Азарову, що на 613 грн. (а це тариф педагога першого розряду) прожити неможливо.

Народження нової України можливе лише з появою національної еліти

"Ти, брате, любиш Русь, Я ж не люблю, сарака! Ти, брате, патріот, А я собі собака. Ти, брате, любиш Русь, Як хліб і кусень сала, — Я ж гавкаю раз в раз, Щоби вона не спала", – з цих прекрасних Франкових слів і хотілося б розпочати чергове гавкання на тему того, через що українці постійно опиняються при розбитім кориті.

У президента сім п'ятниць на тиждень

У неї сім п'ятниць на тиждень! Так можна сказати про нинішню владу в Україні, якщо порівняти заяви Віктора Януковича про ситуацію в країні, озвучені ним з інтервалом всього в декілька днів.

Затягування розгляду закону про пенсійну реформу - пресинг на мізки людей

Уже після того, як парламентська більшість відклала розгляд закону про пенсійну реформу, спочатку прем'єр, а потім і сам президент заявили, що були ініціаторами такого відтермінування. Причину назвали одну й ту саму: потребу додатково поінформувати населення.