зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

07.04.11

Щорічне послання президента - розмито і ні про що конкретно (ФОТО)

“Президент помітив продовольчу кризу у світі, і виходить, що для її вирішення необхідно продати землю... Виявляється, в Україні проводиться політика національного прагматизму на зовнішній арені”...

Українська влада до візиту Путіна готує здачу чого-небудь стратегічного

Український чиновник із Кабміну демонструє або верх наївності, або верх дурості. Митний союз – етап для поглинання НАК Нафтогаз... У відносинах з Росією немає правил...

Українська мова зникає з екранів телевізора

Настрої у суспільстві – вибухонебезпечні. Очевидно, тому на Банковій вирішили, що в такій ситуації чиркати сірниками на пороховому складі доволі небезпечно, відтак на деякий час поклали під сукно технологічно вивірений план знищення української мови, викладений у відповідному законопроекті Єфремова-Симоненка-Гриневецького.

Влада, яка не здатна до еволюції, отримує революцію

Традиційно вважається, що громадянське суспільство в Україні недорозвинуте, а влада концентрує максимум зусиль на тому, щоб заблокувати будь-які прояви громадянської позиції.

Як телеканал Інтер демонстує свою любов до Путіна

Панове, у нас з Росією виявилося ще одне спільне горе, третє за ліком. Перше - влада, друге - шляхи, третє - телебачення.

Конфузи Януковича заражають всю владу

Заступниця міністра культури Вікторія Ліснича назвала письменника Олеся Гончара поетом.

Робіть бізнес в Грузії, або приклад для наслідування

"Робіть бізнес в Грузії" говорять грузини, звертаючись до інвесторів у своїх рекламно-інформаційних проспектах, що розповсюджується різними урядовими установами цієї країни.

І їм є що запропонувати, адже за даними Світового Банку ця країна знаходиться на 12 місці у світовому рейтингу країн з найбільш сприятливим інвестиційним кліматом.