зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

24.09.10

Псковська єпархія спростувала чутки про те, що дружина Путіна стала настоятелькою монастиря

У Псковській Єпархії спростували чутки, що вже не перший день поширені в інтернеті, про те, що дружина прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна Людмила нібито стала настоятелькою Спасо-Єлізаровського монастиря.

Як повідомляє Фонтанка.ru з посиланням на представника Псковської єпархії, зараз виконуючою обов'язки настоятельки Спасо-Єлізаровського монастиря є мати Рафаїла (в миру Галина Володимирівна Скородумова). При цьому в єпархії зазначили, що після смерті попередньої ігумені обителі Єлисавети, сам патріарх Кирило сказав, що кращої кандидатури, ніж мати Рафаїла на посаду голови монастиря немає.

Про те, що новою настоятелькою монастиря стала Людмила Путіна, повідомив один з ЖЖ-користувачів (pritula).

"Телефонувала мама. Повідомила, що Кирило, який приїжджав нещодавно до Пскова, таки висвятив Людмилу Путіну настоятелькою Єлізаровського монастиря", - процитував блогера Newsru.com. При цьому він зазначив, що "сусідка, яка цю новину сказала - суддя, і в біснуванні помічена не була" і, що "ще минулої осені ходили чутки, що Л. Путіна в псковський монастир пішла".

Як повідомляє Фонтанка, хвилю чуток, можливо, викликав інтерес Володимира Путіна до Спасо-Єлізаровського монастиря. Прем'єр раніше особистим розпорядженням виділив на реставрацію обителі, яку нерідко відвідують найвищі гості, 48 мільйонів рублів.

Нагадаємо, що в квітні 2008 року газета Московский корреспондент опублікувала матеріал про вже нібито оформлене розлучення Путіна з дружиною Людмилою, а також анонсувала майбутнє "весілля" тоді ще президента Росії з олімпійською чемпіонкою Аліною Кабаєвою. Однак Володимир Путін категорично спростував всі чутки.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: