зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

24.09.10

Яценюк розповів, що потрібно, щоб скопіювати Росію

Лідер партії Фронт змін Арсеній Яценюк сказав, що для того, щоб скопіювати Росію, потрібно мати газ, нафту, Путіна, і російський народ.

Чинній владі не потрібна Конституція, заявив політик.

"Навіщо їм Конституція, вони її, що, виконують? Вони як коаліцію зробили - з мертвих душ, вони як голосують - як скажуть зверху. Я розумію, що зміниться для Януковича, - йому потрібен другий термін. Але потрібно ще перший досидіти. Але що в житті конкретної людини зміниться?" - зазначив Яценюк.

"Для Президента Януковича зміни до Конституції можуть стати Сталінградом, і не з боку Сталінграда. 300 голосів буде важко зібрати" - додав він.

За словами Яценюка, у влади створюється враження, що вони контролюють усе, "і це правда".

"Вони хворіють на певну хворобу копіювання Сходу. Але, щоб скопіювати Росію, потрібно мати: газ, нафту, Путіна, і російський народ, коли всього цього немає, неможливо перенести цю модель до нас", - наголосив Арсеній Яценюк.

За словами політика, в Україні ніколи не мали царя, і ніколи його не буде. При цьому, підсумував він, у нас зараз немає навіть парламенту.

Як повідомлялося 20 вересня, Арсеній Яценюк закликав делегатів позачергового партійного з'їзду виграти місцеві вибори. Як пише КоммерсантЪ-Украина, основним конкурентом своєї політичної сили на них він назвав Партію регіонів.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: