зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

24.09.10

Янукович оселився в одному із найвідоміших готелів США

Під час візиту до США Президент України Віктор Янукович оселився в готелі Four Seasons на Манхеттені.

Як пише Комсомольская правда в Украине, в цьому районі розташовані також найвідоміші пам'ятки Нью-Йорка - бродвейські театри, міський зоопарк, численні магазини і бутіки світових дизайнерів і модельєрів.

Таким чином, Янукович порушив традицію українських президентів, які зазвичай зупинялися в готелі Waldorf Astoria, повідомляє видання.

52-поверховий Four Seasons називають ще й однією з найвищих будівель міста. Як зазначено у рекламних проспектах, всі гостьові кімнати готелю мають зручні ергономічні крісла, ліжко царських розмірів, а також велику мармурову ванну кімнату. Відвідувачі обирають не тільки номер, а й вид на місто.

На останньому, 52-му поверсі розташований один з найдорожчих номерів у світі (він входить у десятку найбільш фешенебельних за вартістю) - пентхаус Ті Ворнер. Житло займає весь поверх. На стінах обробка з перламутру, вставки з чистого золота і тканини з вплетеними платиновими нитками. Раковина у ванній кімнаті зроблена з блоку кришталю, а в спальні по стіні ллється фонтан. Крім того, там є величезна бібліотека, невелика концертна зала зі старовинним роялем, приміщення для медитації та навіть зала СПА-процедур з персональним тренером і масажистом. До тих, хто зупиняється в номері, також цілодобово прикріплено автомобіль Maybach або Rolls-Royce з водієм. Ця послуга включена у вартість пентхауса, що становить $ 34 тисячі за ніч.

"Правда, чи оселився в цьому номері сам Янукович, невідомо. Портьє ретельно бережуть інформацію про всіх своїх відвідувачів і на всі наші запитання розводили руками", - пише КП в Україні.

За інформацією видання, у Four Seasons є й дешевші vip-номери, в тому числі за $ 18 тисяч або $ 14 тисяч. Звичайний же, одномісний номер у цьому готелі коштує близько $ 500 на добу.

Як повідомлялося, українська делегація приїхала в США, щоб взяти участь в 65-ій Асамблеї ООН. У Нью-Йорку в ці дні зібралися представники майже 140 країн. Янукович вже провів переговори з президентами Австрії, В'єтнаму та Ізраїлю. Попереду - прийом і зустріч з генсеком ООН Пан Гі Муном.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: