зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

22.09.10

Влада Керчі оголосила місто територією Партії регіонів

У Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів. Під таким гаслом у п'ятницю, 24 вересня, відбудеться День Партії регіонів на центральній площі міста.

"Керчани - патріоти нашого улюбленого міста! Ваша участь у Дні Партії регіонів - це підтримка нашого Президента Януковича, уряду України і Криму, міської влади, курсу на оновлення країни, поліпшення життя людей. Керч - територія Партії регіонів!", - йдеться в повідомленні мерії.

У рамках заходу на площі Леніна відбудеться зустріч з головою Керченської міської організації Партії регіонів, мером міста Олегом Осадчим і депутатами міської ради. Після цього проведуть великий концерт творчих колективів міста.

Крім того, як повідомило Новому Регіону джерело в Керченській мерії, на апаратній нараді виконкому всіх співробітників зобов'язали проводити агітаційно-просвітницьку роботу з населенням.

"Співробітникам дано завдання - щодня виходити з роботи із кабінетів о 16 годині і годину часу присвячувати роботі з населенням: ходити по квартирах і інформувати про титанічні праці Партії регіонів на благо громадян", - уточнило джерело.

У мерії Керчі цілі та завдання обов'язкових поквартирних обходів пояснити не змогли, оскільки співробітники прес-служби не перебували на нараді. "Я не в курсі, нас ніхто не повідомляв цього разу про апаратку", - повідомив спеціаліст інформаційно-аналітичного відділу Сергій Курін.

Проведення Дня Партії регіонів, за словами Куріна, відбудеться за ініціативи міської організації регіоналів. Інші партії, що беруть участь у місцевих виборах, заявки на подібні акції не подавали.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: