зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

22.09.10

Грач заявив, що глава Радміну Криму на початку 90-х ходив ринками Єнакієвого з бейсбольною битою

Народний депутат України, член фракції КПУ Леонід Грач заявив, що не вважає Василя Джарти, голову Ради міністрів Криму особистим ворогом і розповів про його минуле.

"Я не хочу опускатися до Джарти. Я знаю його історичне минуле початку 90-х років. Я з битою не ходив. Бейсбольної битою. Мене не знає ні одне місто, і Єнакієво, з битою на ринках. Його знають. Тому в жодному випадку я прирівнюватися до таких не буду. А те, що його треба гнати мітлою поганою з Криму, в цьому сумнівів немає ", - заявив Грач в ефірі ТВі, повідомила прес-служба телеканалу.

"І, до речі, вже почався процес збору підписів депутатів Кримського парламенту за його відставку перед виборами. Дістав усіх!", - додав лідер кримських комуністів.

Також Леонід Грач висловив своє невдоволення становищем комуністів у коаліції: "Або ми (комуністи) Самі грюкнемо дверима, або через місяць-півтора нас видворять як непотрібних".

Крім того, Грач висловив переконання, що комуністи не виграють місцеві вибори: "Сьогодні говорити про те, що ми можемо виграти місцеві вибори - це кривити душею ... Закон написаний так, щоб був хаос і ніде було оскаржити його результати. Навіть у судах не оскаржиш, так як вони управляються з Банкової, поза всяких сумнівів ".

Разом з тим, комуніст висловив обурення заявою регіонала Михайла Чечетова про те, що Партія регіонів є "плоть від плоті українського народу". "Це знущання і цинізм товстосумів, які керують Партією регіонів і Президентом" - заявив Леонід Грач.

Нагадаємо, на початку вересня Грач не виключив, що комуністи будуть ініціювати питання про відставку уряду Миколи Азарова.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: