зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

03.10.10

43% українців готові відстоювати цілісність держави зі зброєю в руках

43% опитаних висловили готовність у випадку виникнення загрози відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках, 38% - не готові, 19% - не змогли відповісти на це питання, – такі результати соцопитування, які провела соціологічна група рейтинг 9-16 вересня цього року.

55% чоловіків і 34% жінок висловили готовність у випадку виникнення загрози відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках. Це передусім люди середнього віку, переважно з високим рівнем освіти. За політичними симпатіями це передусім виборці «Свободи» та «Сильної України», а у регіональному розрізі це Центр і Донбас, повідомили ZAXID.NET в прес-службі «Рейтингу».

Разом з тим, саме Донбас, як вже зазначалось, є регіоном, де найменше чекають зовнішньої загрози.

На Заході і Сході України виявилось найбільше людей, які не змогли відповісти на питання готові вони захищати Батьківщину зі зброєю в руках чи ні.

Довiдка

Аудиторія дослідження: населення України віком від 18 років і старші Вибіркова сукупність: 2000 респондентів Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face) Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 3%, для значень близьких до 30% - не більше 2,6%, для значень близьких до 10% - не більше 1,8% Терміни проведення дослідження: 9 – 16 вересня 2010 р.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: