зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.04.10

У Львові "Янукович" провів на дембель Чорноморський флот

27 квітня, у Львові відбувся флеш-моб «Дембель - 2017» під час якого члени Молодіжного руху захисту національних інтересів влаштували символічні проводи корабля Чорноморського флоту до Російської Федерації по річці Полтва.

"Цією акцією ми хочемо продемонструвати, що ми проти ратифікації злочинного договору. Хвилин п'ятнадцять тому ми дізнались, що його все таки ратифікували, але здаватись не будемо. Ми проти того, аби в Україні розташовувались будь-які військові бази будь-яких країн, адже ми є мирною країною. І те, що нам за флот дають знижку на газ, – неважливо, ми не продаємо Україну за газ", - зазначила один із організаторів акції, член Молодіжного руху захисту національних інтересів Ірина Чулівська.

Символічний корабель Чорноморського флоту розташували біля пам’ятника Адамові Міцкевичу, де також встановили відмітку про український кордон. Звідти – за течією підземної річки Полтва, корабель "поплив" до Оперного театру, де встановили імпровізований російський кордон. Учасник акції, котрий виконував роль Віктора Януковича, проводжав корабель з українського до російського кордону і не хотів його відпускати. "Ми відправляємо Чорноморський флот на дембель, аби він пішов на нього у 2017 році так, як і має бути", - зазначила Ірина Чулівська.

Нагадаємо, що сьогодні, 27 квітня, Верховна Рада України ратифікувала угоду про розміщення Чорноморського Флоту на території України. За відповідний законопроект у парламенті проголосувало 236 народних депутатів.