зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.04.10

Учасники мітингу під Верховною Радою зірвали пряме включення Первого канала

Біля Верховної Ради учасники мітингу зірвали телетрансляцію, яку повинен був проводити журналіст російського Первого канала Олександр Лук'яненко.

Як передає УНІАН, як тільки була встановлена телекамера і мікрофон, а журналіст спробував вийти в прямий ефір і повідомити про ратифікацію у Верховній Раді угоди про продовження базування Чорноморського флоту Росії, його оточили близько 50 демонстрантыв з прапорами Нашої України, БЮТ та іншими, і стали скандувати: Ганьба! і Брехло!

Учасники мітингу оточили телекамеру дуже щільно, намагаючись перешкодити роботі Лук'яненка. Він кілька разів відходив за автомобіль і знову повертався до мікрофона, але в кінцевому підсумку йому так і не вдалося розпочати трансляцію. У результаті в прямий ефір вийшов інший журналіст.

При цьому міліціонери відтіснили від мікрофона найбільш активних мітингувальників.

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня, Верховна Рада ратифікувала законопроект № 0165, що передбачає ратифікацію угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року. Це рішення підтримали 236 депутатів Верховної Ради.