зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

14.10.10

Депутат Бут попросив переглянути виграну у журналістки справу

Апеляційний суд Києва відкрив нове виробництво у справі про виплату журналісткою 5 каналу Ольгою Сніцарчук компенсації народному депутатові України Юрієві Буту у зв’язку з його проханням від 5 жовтня про перегляд рішення суду "у зв’язку із знову з’ясованими обставинами".

Про це повідомила сама Сніцарчук.

За її словами, про те, що проходило таке засідання Апеляційного суду міста Києва і про винесення такої ухвали вона дізналася зі ЗМІ в інтернеті - жодної повістки, або запрошення на судове засідання, ані вона, ані представники 5 каналу не отримували.

За словами Сніцарчук, як з’ясувалося, депутат Бут звернувся до апеляційного суду Києва 5 жовтня з проханням про перегляд рішення суду "у зв’язку із знов з’ясованими обставинами".

Депутат вказав на те, що йому стало відомо про існування "істотних для справи" обставин, а саме, що у відповідачки Сніцарчук невеликий прибуток і на її утриманні знаходяться батьки літнього віку.

Вона зазначила, що апеляційний суд виніс ухвалу щодо цього питання і задовольнив клопотання Бута, призначивши розгляд даної справи по-новому на судовому засіданні, призначеному на понеділок 11 жовтня. За словами Сніцарчук, таке рішення "було прийняте в авральному порядку".

При цьому Сніцарчук зазначила, що і вона, і її родина "були шоковані", дізнавшись на які обставини посилається депутат у своєму клопотанні. За її словами, її батьки не похилого віку, і обидва працюють.

Як повідомлялося, раніше Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Подільського районного суду за позовом Бута про захист честі і гідності, яким депутат відсудив 20 тис грн. за те, що у своєму сюжеті Сніцарчук назвала його "відщепенцем від коаліції". Бут був обраний до парламенту за списком НУ-НС, проте у 2008 році одним з перших залишив коаліцію, що спричинило її розпад.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: