зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

09.09.10

У Януковича не поспішають реагувати на недовіру Горбалю

Заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман радить почекати до завтра на реакцію Президента Віктора Януковича на сьогоднішнє рішення Львівської обласної ради про недовіру голові Львівської ОДА Василю Горбалю.

Ганна Герман у коментарі ZAXID.NET наголосила: «Давайте почекаємо, доживемо до завтра і все побачимо».

Також, відповідаючи на запитання про те, якою була реакція однопартійців Горбаля на таке рішення, Ганна Герман сказала: «В нас не обговорювалось поки що це рішення».

Як інформував ZAXID.NET , 8 вересня 71 депутат Львівської облради проголосував за розгляд вцілому питання про висловлення недовіри голові Львівської облдержадміністрації Василю Горбалю. У межах розгляду цього питання шляхом таємного голосування було висловлено недовіру Василеві Горбалю, за що проголосувало 66 депутатів.

Своєю чергою Василь Горбаль заявив, що не планує йти у відставку у зв’язку з рішенням Львівської облради про висловлення йому недовіри.

Натомість голова Львівської облради Мирослав Сеник прогнозує, що Президент не прийме рішення про відставку голови Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/