зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

09.09.10

Партія регіонів розпочала дискредитацію мера Львова, – Панкевич

«Партія регіонів має намір за будь-яку ціну змістити Андрія Садового з посади мера Львова і відкрити шлях до Ратуші своєму представнику», - вважає лідер Республіканської християнської партії у Львові Богдан Панкевич.

На його думку, про це свідчить масована кампанія з дискредитації мера Львова, яка розпочалась у підконтрольній регіоналам пресі. Зокрема одне з львівських видань, власником якого є депутат від Партії регіонів, звинуватило сьогодні мера Львова в психічних відхиленнях. На думку Богдана Панкевича, у наступні тижні на львів’ян очікує масовий вилив бруду з метою очорнення Андрія Садового.

Нагадаємо, учора також мер Львова Андрій Садовий звернувся до Партії регіонів з вимогою забрати його образ з рекламних роликів "регіоналів", які почали транслюватись на українському телебаченні в межах кампанії "Будуємо нову країну!". Згодом у коментарі ZAXID.NET заступник глави адміністрації президента України Ганна Герман наголосила: "Якщо міський голова Львова Андрій Садовий проти того, аби його зображення використовувалось у роликах "Будуємо нову країну!", то його звідти заберуть".
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/