зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

09.09.10

Тягнибоку недоцільно йти на мера Львова, - експерт

Лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку недоцільно балотуватися на посаду міського голови Львова, - вважає директор Центру експертних досліджень «Тема» Роман Онишкевич. Таку думку він висловив 9 вересня на прес-конференції, присвяченій результатам дослідження КВУ щодо сильних сторін потенційних кандидатів на посаду львівського мера.

"Оскільки Тягнибок – єдиний прохідний чи умовно прохідний кандидат від "Свободи" - позиціонується як загальнонаціональний лідер, то йти на вибори у Львові означатиме дещо зменшити свою загальнонаціональну вагу. З іншого боку, його поразка у Львові буде такою невеличкою катастрофою для партії. В цій ситуації, наскільки я знаю, "Свобода" знаходиться в дуже важких роздумах", - зазначив експерт.

Роман Онишкевич також наголосив, що, наскільки йому відомо, ВО "Свобода" загалом не проти підтримати діючого мера, з яким у партії начебто хороші стосунки. "В будь-якому випадку, від підтримки "Свободи" на цих виборах багато чого залежатиме", - наголосив він.

Як інформував ZAXID.NET , учора під час брифінгу в обласній раді лідер "свободівців" Олег Тягнибок не підтвердив своїх намірів йти на вибори міського голови, однак обіцяв, що позиція ВО "Свобода" на цих виборах буде "приємним сюрпризом".
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/