зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

21.09.10

У Верховній Раді обіцяють здійняти шум через Горбаля

Координатор депутатської фракції «Нашої України» у Львівській обласній раді Олександр Старовойт повідомив, що його фракція звернулася до однопартійців із Верховної Ради, аби ті підтримали в українському парламенті звернення облради про недовіру голові ЛОДА Василю Горбалю.

«По Горбалю ми отримали підтримку від кількох депутатів, зокрема від Тараса Стецьківа, Володимира В’язівського, Андрія Парубія – тому що відразу ця інформація була доведена їм, і вони допомогли з медіа-висвітленням у всій Україні», - розповів Старовойт під час круглого столу за підсумками експертного дослідження «Львів’яни у столиці».

За словами «нашоукраїнця», порушення Василем Горбалем Конституції України у тій її частині, що забороняє суміщати посади глави ОДА з мандатом народного депутата, є політичним питанням для всієї України, адже посадовець, який суміщає дві посади, не є найкращим прикладом для всієї країни.

Також присутній на круглому столі народний депутат від партії «Наша Україна» Тарас Стецьків пообіцяв зайнятися цим питанням.

«Ми можемо використати трибуну Верховної Ради для озвучення цих речей. Піднімати шум, використовуючи вівторок, коли є виступи від фракцій, і середу, коли є виступи від депутатів – це можливо», - сказав нардеп.

Як інформував ZAXID.NET , 8 вересня цього року Львівська обласна рада 66 голосами висловила недовіру голові ЛОДА Василю Горбалю, але оскільки підтримка висловлення недовіри не становила двох третин від депутатського корпусу, обов’язкових правових наслідків вона не має.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: