зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

10.09.10

У Партії регіонів придумали нову гілку влади

Президент Віктор Янукович не буде їздити з агітацією по всій Україні для підтримки кандидатів від Партії регіонів на місцевих виборах.

Про це під час прес-конференції сказав регіонал Орест Муц, відповідаючи на питання, чи приїде Янукович представити кандидата в мери Тернополя від партії влади, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН

"Віктор Федорович не буде об'їжджати з виборчим турне і підтримувати наших кандидатів.

Кандидатів від Партії регіонів повинні підтримати місцева команда, ну і суспільство. А не президент, це ж не його обов'язки", - сказав він.

Муц зазначив, що для Януковича було б "несолідно приїжджати і представляти кандидата в мери".

"Адже він президент всієї країни. Тоді йому б довелося їздити і представляти кандидата в мери в кожному місті та кандидатів у кожному селі", - заявив регіонал.

"Нашого кандидата в мери представляє вища представницька гілка влади - губернатор, генерал-лейтенант Цимбалюк Михайло Михайлович і народний депутат Муц Орест Павлович", - сказав він.

При цьому Муц запевнив, що разом з губернатором буде нести відповідальність за успіхи і неуспіхи кандидата на посаду міського глави від Партії регіонів - заступника глави облдержадміністрації з гуманітарних питань 34-річного Петра Гоча.

Що стосується поїздки президента до Тернополя, куди він жодного разу не приїжджав для зустрічі з громадою міста, то Муц запевнив, що така поїздка Януковича відбудеться.

"Коли це відбудеться, я не можу сказати, оскільки не працюю в адміністрації президента. Але не буде регіону і не буде обласного центру, де не побуває Віктор Федорович", - запевнив Муц.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.pravda.com.ua/
http://article-blogger.blogspot.com/