зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

10.09.10

Горбаль став передостаннім у рейтингу голів облдержадміністрацій

Тижневик «Коментарі» склав рейтинг губернаторів, який дозволяє оцінити досягнення нових регіональних властей. Передостаннє місце у рейтингу зайняв голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль, який набрав -53,5 балів.

Перше і друге місце в рейтингу з великим відривом зайняли губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул (81,5 балів) і губернатор Рівненської області Василь Берташ (77 балів).

На третьому місці знаходиться губернатор Черкащини Сергій Тулуб (37,5 балів), на четвертому місце губернатор Волинської області Борис Клімчук (34 бали), а замикає п’ятірку лідерів глава АР Крим Василь Джарти (30 балів).

Рейтинг замикають губернатори Закарпаття Олександр Ледида (-49,5 балів), Львівщини Василь Горбаль (-53,5 балів) і Чернігівщини Володимир Хоменко (-63 бали).

Рейтинг складався на основі 20 критеріїв, що відносяться до найбільш різних аспектів розвитку економіки і добробуту громадян. При аналізі використовувалися дані Держкомстату, регіональних управлінь статистики та облдержадміністрацій, пише видання.

Нагадаємо, також 8 вересня цього року Львівська обласна рада висловила недовіру голові Львівської ОДА Василю Горбалю.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/