зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

10.09.10

Янукович може не приїхати на Економічний форум до Львова

Підготовка до проведення 7-8 жовтня Х Львівського Міжнародного Економічного Форуму у м. Трускавець Львівської області триває. Голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль уже розіслав запрошення учасникам. Про це 10 вересня під час брифінгу повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко. Г.Дмитренко поінформував, що поки що остаточно не вирішено, чи приїдуть на Форум перші особи держав, а чи керівники урядів.

Нагадаємо, тематику форуму заявлено як «Транскордонне співробітництво. Погляд у майбутнє». Очікується прибуття офіційних делегацій з країн, близьких сусідів України.

Під час брифінгу Г.Дмитренко повідомив, що іноземні інвестиції на Львівщину у першому кварталі 2010 року склали 1 194 млн дол, а в другому кварталі зросли на 5,2% до 1 315 млн. дол.

Нагадаємо, раніше голова Львівської ОДА Василь Горбаль інформував, що президент України Віктор Янукович приїде на Львівщину у жовтні для участі участь у Х Міжнародному економічному форумі «Транскордонне співробітництво. Погляд у майбутнє», який пройде у Трускавці.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/