зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

30.09.10

Архієпископ РПЦ запропонував послатися на Бога в рекламі води

Архієпископ Ставропольський і Владикавказький Феофан запропонував розміщувати на пляшках мінеральної води з джерел у Каміноводах напис "Богом гарантована якість", повідомляє Газета.ru.

Пропозицію підтримав губернатор Ставропілля Валерій Гаєвський, який вже дав доручення помічникові опрацювати питання патентування цього слогану. Як варіант розглядається також "Богом дарована якість", повідомили в апараті чиновника.

25 вересня у час святкування 200-річчя міста Желєзноводськ владика Феофан освятив пам'ятник першим поселенцям-засновникам міста. А потім він запропонував керівництву міста і краю на пляшках з мінеральною водою, що розливається на Кавмінводах, розміщувати брендову репліку "Богом гарантована якість", - повідомила прес-секретар губернатора Ставропілля Олена Міхіна.

"Цілюща сила джерел - Богом дана. А те, що від Бога, воно гарантоване більше, ніж людьми. Це більше 100% гарантії. Напишіть це на пляшці", - навела Міхіна слова архієпископа.

Зазначимо, у Британії в 2009 році найбільше скарг надійшло на рекламу Християнської партії зі словами "Бог, безсумнівно, є".

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: