зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

11.05.10

У Львові зібрано понад 10 тисяч підписів за відставку Верховної Ради

За дев'ять днів – з 2 до 10 травня - Львівська обласна організація партії «Фронт змін» зібрала 10 тисяч підписів у Львові за відставку Верховної Ради.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-службі "Фронту змін", ці підписні листи стали першим результатом інформаційно-просвітницької кампанії, що має дві мети: закликати громадян до дій спротиву планам влади здавати суверенітет держави на користь Росії та наголосити на необхідності напрацювання позитивної програми боротьби за нову та інакшу Україну.

"За тиждень ми розповсюдили понад 15 тисяч інформаційних листків та зібрали більше 10 тисяч підписів, - повідомив голова ЛОО "Фронт змін" Степан Кубів. - Під час цієї інформаційно-просвітницької кампанії ми отримали важливий зворотний зв'язок від окремих громадян та громадських організацій. Переважна більшість підтримує тезу, що акції спротиву повинні базуватися на чіткому плані з розбудови держави і на скоординованих діях усіх патріотичних сил задля усунення зрадницької влади.

З вівторка, 11 травня, ЛОО "Фронт змін" розпочинає інформаційно-просвітницьку кампанію та збір підписів за відставку Верховної Ради в районах Львівщини. Рада обласного партосередку прийняла з цього приводу звернення до партій і громадських організацій Львівщини. Зокрема, в ньому сказано: "Цього тижня ми збиратимемо підписи у всіх районах Львівщини, і просимо долучитися до цієї роботи всі партії та громадські організації, котрі хочуть захистити державний суверенітет і незалежність України. Ми повинні зібрати перших сто тисяч підписів у Львівській області, як того вимагає Конституція України, і поширити цей приклад громадянської небайдужості принаймні на дві третини областей України. Об’єктивні, а не замовні соціологічні дослідження переконливо показують, що більшість українських громадян готова сміливо захищати свої конституційні права і свободи. То ж дамо їм можливість публічно заявити про це не лише на мітингах, але й своїм підписом офіційно проголосувати за політику України-держави, а не держави-васала чи карликової колонії".

У четвер, 13 травня, на сесії Львівської обласної ради голова ЛОО партії "Фронт змін", депутат облради Степан Кубів запропонує всім депутатам Львівської обласної ради своїми підписами долучитися до громадського руху за відставку Верховної Ради, продемонструвавши принциповість та послідовність громадянської позиції.