зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

13.10.10

Суди в Криму обслуговують виключно Партію регіонів, - нардеп

Напередодні виборів кримські суди обслуговують виключно інтереси Партії регіонів, – заявив 8 жовтня в ефірі телепрограми «Шустер Live» народний депутат від КПУ Леонід Грач.

"Ходити в суди в Криму, особливо в адміністративний суд – без сенсу. Тільки одні інтереси обслуговують партії влади", - заявив Грач в ефірі "Шустер Live" 8 жовтня.

Також, за словами керівника кримських комуністів Леоніда Грача, напередодні місцевих виборів Партія регіонів вдається до підкупу і залякування, аби забезпечити собі запланований результат – 70% - в окремих округах на кримських місцевих виборах.

Зокрема, нардеп розповів і про конкретний випадок тиску у Криму. "Заарештували людину, яка була зареєстрована, і мала сьогодні брати участь у виборах голови Лівадійської селищної ради Анатолія Мамикіна. Причому одразу після арешту претендент на пост Лівадійського голови від Партії регіонів дзвонить, не соромлячись, дружині Анатолія Мамикіна, і каже: "Ми з’єднаємо тебе з чоловіком, ти скажи йому, щоб він написав заяву про відмову від участі у виборах, і до вечора він буде вдома", - розповів нардеп. За словами Грача, оскільки Мамикін відмовився написати таку заяву, його було затримано на 10 діб.

При цьому, за словами народного депутата, подібні схеми дій владної партії у тій чи іншій мірі поширені не лише у Криму, а й в усій Україні.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: