зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

13.10.10

У Львові зареєстровано обласний осередок партії «Родіна»

У Львові зареєстрована обласна організація партії «Родіна», розповів глава відділення Сергій Шунков.

За його словами, головне завдання регіональної організації «Родіни» зараз - позначити свою присутність в області, щоб стати центром згуртування сил, які "протистоять націоналістам та псевдонаціоналістам, щоб зруйнувати відчуття, що в цьому регіоні проживають лише бандерівці", повідомляє офіційний сайт партії

"Тут не представлений тільки один спектр політичний, не тільки націоналістичні сили і псевдонаціоналістичні. Реально прихильники такої партії, як «Родіна», є", - заявив він.

За словами Шункова, специфіка регіону така, що потенційні прихильники «Родіни» намагаються себе не проявляти, бо можуть виникнути усілякі "непорозуміння" - велика неприємна перспектива стати "ворожим елементом".

"Для Львова «Родіна» - це дуже екзотично, тут про неї ніхто не чув, крім тих, хто цікавиться політикою щільно", - додав він.

Шунков також з подивом зазначив і про те, що початок діяльності Львівської обласної організації не ознаменувався ніякими труднощами: "при реєстрації не було жодної причіпки до документів, і прийняли їх у встановлені терміни".
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: