зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

23.07.10

Томенко запропонував українцям безкоштовно завантажувати у мобільні телефони патріотичні пісні

Фонд Миколи Томенка до 19-ої річниці Незалежності України реалізує проект Частинка України у твоєму мобільному, в рамках якого всі охочі зможуть безкоштовно завантажити на свій мобільний телефон мелодії патріотичних пісень України.

Як повідомила прес-служба Фонду, для завантаження доступні гімн України (вокальна та інструментальна версії), козацький марш і пісня Червона калина. Для завантаження потрібно просто зайти на сайт Фонду та, скориставшись докладною інструкцією, отримати обрану мелодію на свій телефон.

"Ми хочемо, щоб до 19-ої річниці народження нашої країни кожен громадянин міг привітати себе і своїх друзів зі святом і таким чином сказати: я українець і я цим пишаюся", - заявив ініціатор проекту, заступник голови Верховної Ради України, один з лідерів БЮТ Микола Томенко.

Мелодії для завантаження взято з диска Головні пісні та мелодії України, який було видано до 16-ої річниці Незалежності Фондом Миколи Томенка і Національною радіокомпанією України.

За сприяння Фонду протягом останніх років аудіозапис головних пісень та мелодій України - Гімну України, Молитви за Україну, козацьких маршів та інших пісень отримали більшість шкіл у всіх куточках України.

Нагадаємо, 16 липня на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди 20-ої річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України кілька народних депутатів минулих скликань заспівали пісню на слова Івана Франка Не пора, не пора, не пора москалеві й ляхові служить!.