зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

23.04.10

Націоналісти Буковини вимагають порушити проти Януковича кримінальну справу

Блок Національних Сил Буковини закликав всіх громадян, яким не байдужа доля України, підтримати Національних рух спротиву задля недопущення ратифікації угоди щодо продовження перебування Чорноморського флоту РФ на території України. У Блоці переконані, що Генеральна прокуратура та Служба безпеки України зобов’язані відкривати кримінальні справи проти всіх, в тому числі Президента України, за порушення Конституції України – посягання на державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Блок Національних Сил Буковини вважає, що підписанням угоди 21 квітня 2010 року між Президентами Росії та України про продовження терміну перебування військового флоту на території України ще на 25 років є спробою порушити Конституцію України. «Жодні виправдання економічними поступками Росії щодо України не повинні супроводжуватись здачею національних інтересів України. Українська держава, за яку боролись і віддали життя багато поколінь українців впродовж століть національно-визвольного руху, знову зазнає неприкритої інтервенції в першу чергу через своїх високопосадових зрадників», – йдеться у відкритій заяві Блоку.

Націоналісти Буковини закликають громадян підтримати Національних рух спротиву задля недопущення ратифікації угоди щодо продовження перебування Чорноморського флоту РФ на території України.

Довідка.

До Блоку Національних сил Буковини входять облорганізації НРУ, КУНу, УНП, УНА-УНСО, ДемПУ.