зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

03.09.10

Суд поставив крапку у справi «Експрес» проти податкової»

Суд поставив кiнцеву крапку у гучнiй справi «газета Експрес проти податкової», що набула неабиякого мiжнародного резонансу.

Як зазначають у редакції, прокуратура та податкова мiлiцiя втретє програли суд газетi "Експрес". «Це судове засiдання, що провадилось колегiєю суддiв Львівського апеляцiйного суду, стало фiнальним в iсторiї, що розпочалася у квiтнi цього року. Тоді проти газети було порушено кримінальну справу, директора газети о восьмiй ранку міліціонери силомiць вивели з дому, залишивши напризволяще п'ятимiсячну дитину. У відповідь на тиск журналісти «Експресу» розпочали гучні акції протесту.

I ось фiнал. Тричi суди рiзних iнстанцiй встановили, що кримінальну справу порушено незаконно. Сьогодні постанову остаточно скасовано, кримiнальної справи бiльше не iснує. Трохи ранiше звiльнено з посади прокурора О. Баганця.

119 днiв знадобилось для того, щоб, як кажуть у редакції, «правда перемогла кривду». Журналісти «Експресу» публічно подякували усiм, хто увесь цей час пiдтримував газету і вболівав за журналістів», - йдеться на сайті газети «Експрес».
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/