зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

18.09.10

Зареєструйте партію західноукраїнських регіонів, - Курков про вибори

Відомий український письменник Андрій Курков пропонує західноукраїнським політикам створити партію західноукраїнських регіонів. І йти з такою партією на вибори проти партії східних регіонів.

«Якщо би я звертався до західноукраїнських політиків, то сказав би їм: зареєструйте партію західноукраїнських регіонів. Нехай партія регіонів східних бореться з партією регіонів західних, тобто все треба урівноважувати і дивитися, щоб боротьба була на рівних, щоб не було ніякого захоплення чужої території», - про це 17 вересня у межах дискусії «Чи може письменник впливати на соціальні та політичні процеси в суспільстві» ZAXID.NET повідомив Андрій Курков.

«Цим мають займатися публічні політики. Але у нас кожен політик вважає, що він купив собі ліцензію, ексклюзивну, купив собі партію… і він топче таких самих політиків, в якого такі самі думки, який купив таку саму ліцензію, тільки іншу партію. Ця ситуація з тим, що зареєстровано 180 партій і з них жодної ідеологічної, вона й привела до того, що прийшла велика поза ідеологічна сила, без якихось моральних принципів, яка вважає, що вона є найсильнішою з тих позаідеологічних партій. І єдиний спосіб боротьби на виборах – це створити таку саму силу, а вже потім додати трохи ідеології. Якщо йде боротьба між регіонами, тобто між ментальністю східною і західною, то треба на цьому робити акцент і працювати», - зазначив Андрій Курков.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: