зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

18.09.10

Попов клянеться проконтролювати скандальну установку

Київміськадміністрація проконтролює узгодження запуску роботи залізничної сміттєпереробної установки.

Про це заявив перший заступник керівника Київміськадміністрації Олександр Попов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Наше завдання, яке ми перед собою поставили: поставити під контроль процес проходження і далі - прийняття остаточного рішення з даного питання", - сказав він.

Чиновник ознайомився з мобільною установкою для переробки твердих відходів, яку передбачається встановити на території Солом'янського району Києва для переробки відходів, що залишаються в поїздах після пасажирів.

"Якщо проектна документація буде готова в належному вигляді, пройде всі експертизи і буде готовність аргументувати даний проект, то, я думаю, може бути ситуація, коли від жителів не буде питань", - сказав Попов.

Начальник галузевої пасажирської служби Південно-Західної залізниці Олександр Голдов повідомив, що Південно-Західна залізниця придбала мобільний транспортне обладнання для технічного обслуговування верхньої будови колії з переробкою твердих відходів і в депо на території Солом'янського району був проведений його пробний запуск.

За словами Голдова, пробні дослідження проводила Київська лінійна санепідемстанція МОЗ.

"Як показали результати обстеження цих проб, шкідливі речовини, що виробляються, менше гранично допустимих санітарних норм для населених пунктів", - підкреслив він.

Голдов також повідомив, що остаточне рішення про запуск сміттєпереробної установки буде прийнято після проведення громадських слухань, які призначені на 1 жовтня нинішнього року.

У той же час, якщо результати громадських слухань виявляться негативними, то дана установка буде запущена в іншому місці.

"Ця установка - на залізничній платформі, вона мобільна, пересувна, і її можна встановити в будь-якому місці, навіть в нежитлових районах", - підкреслив він.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://kiev.pravda.com.ua/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: