зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

06.08.10

Політтехнолог прогнозує крах Блоку Черновецького на виборах у Києві

На виборах до районних рад у Києві найкращі шанси отримають місцеві партійні проекти. Про це на прес-конференції заявив директор PR-групи "Polittech", політтехнолог Тарас Березовець. Найбільші втрати 31 жовтня, на його думку, матиме Блок Леоніда Черновецького.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в PR-групі "Polittech", Т.Березовець пояснив: "Оскільки блокам заборонена участь у місцевих виборах, а БЛЧ (Блок Леоніда Черновецкого, - ред.) не веде жодної рекламної кампанії в столиці, то Християнсько-ліберальна партія Черновецького, невідома киянам, або повністю провалить вибори, або взагалі відмовиться від участі в них".

Неістотно, вважає політтехнолог, може втратити позиції в райрадах ВО "Батьківщина". Партія регіонів, за його словами, також не отримає істотних шансів на поліпшення свого результату порівняно з виборами в райради у Києві в 2006 році.

"Партія Віталія Кличка "Удар" має шанс показати результат в Печерському районі і в лівобережних райрадах столиці, хоч тісна співпраця Кличка з ПР вже шкодить його рейтингу серед його виборців. Партія "Кияни передусім " Віктора Пилипишина внаслідок переможної для неї перереєстрації під цим відомим брендом також отримала хороший імпульс на старті. Плюсів "КП" також додає успішна економічна модель, реалізована Пилипишиним в Шевченківському районі столиці, і вдало розіграна ситуація з тиском на партію з боку Блоку Володимира Литвина шляхом позбавлення депутатських мандатів Київради представників "Киян передусім "Олени Антонової і Юрія Курінного", - вказав Т.Березовець.

При цьому він назвав передчасним прогнози про успіх на столичних виборах "Фронту змін" і "Сильної України", оскільки вони мають недостатню кількість зареєстрованих за рік до виборів районних організацій в столиці.

Нагадаємо, 31 жовтня в Україні пройдуть чергові вибори у всі місцеві органи влади, крім виборів Київського міського голови, депутатів Київської міськради і Тернопільської облради.