зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

02.06.10

«Лапша і мильні бульбашки від Януковича» – у Києві пройде акція

В четвер, 3 червня, о 15:00 год. біля Національного палацу «Україна» (вул. Велика Васильківська, 103) партія «За Україну!» проведе акцію «Лапша і мильні бульбашки від Януковича».

За словами організаторів, акція пройде у вигляді флешмобу, який символізуватиме те, чим насправді в цей день займатиметься Віктор Янукович в палаці «Україна».

У повідомленні «За Україну!» зазначено, що «зокрема, під час акції Янукович вішатиме перехожим «лапшу» на вуха, а його команда пускатиме навколо цього всього мильні бульбашки».

Також організатори обіцяють на противагу доповіді, яку прочитає Янукович, оприлюднити на акції послання-звіт про те, що насправді він зробив за перших сто днів своєї роботи.

Нагадаємо, 4 червня цього року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудеться прес-конференція Глави держави (з 12.00 до 13.00) для представників центральних, регіональних і іноземних засобів масової інформації, присвячена 100 дням перебування Віктора Януковича на посаді Президента України.