зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

11.10.10

WSJ: Новий дрес-код українського уряду написано мовою радянської вчительки

Лідер української опозиції Юлія Тимошенко, колишній прем'єр-міністр, відома своєю любов'ю до дизайнерських суконь та високих підборів, у середу назвала введення дрес-коду для співробітників секретаріату уряду "сміхотворним", пише The Wall Street Journal.

Кабінет міністрів опублікував цього тижня новий дрес-код, "написаний мовою радянської вчительки і включає заборону на міні-спідниці і високі підбори", пише автор статті Джеймс Марсон.

"Діловий етикет чітко визначає, що два дні поспіль не можна ходити на роботу в одному і тому ж вбранні", - свідчить текст розпорядження уряду.

За новими правилами, чоловіки повинні носити однотонні костюми стриманих кольорів, сині або сірі, а жінки - відмовитися від прозорих блузок і обтислих суконь.

"Королева Англії та (лідер Лівії) Муаммар Каддафі ніколи б не потрапили до будівлі Кабінету міністрів", - сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко про нові рекомендації щодо зовнішнього вигляду працівників.

У свою чергу, заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман з іронією поставилися до правил дрес-коду для співробітників і відвідувачів будівлі уряду.

Водночас, одразу після прийняття нових правил в будівлю уряду не пустили фотокореспондента одного з видань: він був одягнений "не по формі" - у штанях карго (з великими накладними кишенями).
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: