зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

25.09.10

Януковичу, Україна не продається! – з мітингу у США (ВІДЕО)

22 вересня представники української діаспори у Нью-Йорку (США) зустріли президента України Віктора Януковича акцією протесту. Мітинг проходив під гаслом: «Януковичу, Україна не продається!».

Учасники акції співали повстанських пісень і скандували: "Україна! Україна!..", "Українська мова – наша мова", "Слава Україні!". Мітингувальники також вимагали від Віктора Януковича відставки міністра освіти і науки України Дмитра Табачника.

Одна із учасниць акції заявила: "Пане Вікторе, ви не є президент. Ви - є лялька, яку смикають за шнурок ляльководи з Партії регіонів. Ви маєте IQ, нижче п’ятикласника. Це не ваше крісло, ви повинні піти геть".

Відео ZAXID.NET надав референт зовнішніх зв'язків Українського Конгресового Комітету Америки Адріян Длябога.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович здійснив триденний робочий візит у Сполучені Штати Америки, де взяв участь у роботі 65-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Згодом заступник голови Адміністрації Президента України Ганна Герман повідомила, що українська діаспора відмовилася прийти на зустріч з президентом України Віктором Януковичем у Нью-Йорку.


Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

2 коментарі:

Unknown сказав...

українська діаспора "любить" Януковича :-)

Unknown сказав...

Тут йому явно не хватало беркутівців, щоб розігнати всіх незгідних - людей які дійсно вболівають за Україну (як це робиться в Україні).