зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

25.09.10

Батурина подає до суду на французьку газету, яка написала про перенесення її бізнесу до Австрії

Голова будівельної компанії Інтеко, дружина московського мера Олена Батурина заявила про намір подати до суду на французьку газету L `Express, що опублікувала статтю про можливе переведення її бізнесу за кордон.

У повідомленні Інтеко говориться, що видання написало неправду. "Все, починаючи від приписаного Батуріній виведення своїх коштів за кордон, володіння маєтком у Відні і до якоїсь неіснуючої в природі сестри - очевидна і вульгарна брехня. Будемо змушені звернутися до суду з позовом", - наводяться в повідомленні слова прес-секретаря Інтеко Геннадія Теребкова.

У прес-релізі наголошується, що зарубіжні проекти Інтеко становлять у загальному портфелі проектів компанії не більше 10%. "Більше 90% відсотків бізнесу Інтеко зосереджено в Росії", - зазначив Теребков.

При цьому в повідомленні зазначається, що частка Інтеко в зарубіжних проектах ще більше знижується за рахунок інвестицій у російські регіони.

Нагадаємо, стаття, через яку може бути подано позов, називалася Дружина мера Москви забезпечує собі тили в Австрії. Автор Блез Гоклен написав, що через можливу відставку свого чоловіка, мера Москви Юрія Лужкова, Батурина переводить бізнес до Австрії.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://ua.korrespondent.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: