зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.09.10

Янукович міліціонерам: ви маєте бути поза політикою

«Ці вибори мають стати черговим кроком в утвердженні демократії в Україні, тому вони мають пройти вільно», - наголосив президент України Віктор Янукович під час зустрічі з міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим. Віктор Янукович також наголосив на неприпустимості будь-якого адміністративного тиску.

Міністр висловив при цьому думку про недоцільність участі працівників міліції у виборах до місцевих рад. “Основна роль міліції буде в тому, щоб забезпечити дотримання законів і прав в процесі підготовки до виборів та під час голосування», - запевнив Президента Анатолій Могильов, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі Глави держави.

Президент України підтримав думку про те, що участь співробітників МВС, СБУ, прокуратури, податкової служби у виборах є недоречною. «Служба в правоохоронних органах, служіння Закону, охорона правопорядку мають бути поза політикою», - наголосив Президент України.

Нагадаємо, як інформував ZAXID.NET , начальник головного управління МВС України у Львівській області Богдан Щур буде балотуватися у обласну раду за списками Партії регіонів. До Рівненської обласної ради також від Партії регіонів балотуватиметься начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області Олег Сало.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: