зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.09.10

"Нашоукраїнець" Луців викликав Табачника на відкритий двобій кулаками (ФОТО)

Голова Львівської міської організації партії «Наша Україна» Олекса Луців публічно викликає міністра освіти та науки Дмитра Табачника «на бій кулаками в спортивній формі і за участі об’єктивних незалежних суддів».

Про це Олекса Луців зазначив у відкритому листі до Президента України Віктора Януковича, прем’єр-міністра України Миколи Азарова та голови ВР України Володимира Литвина.

Відкритий лист подаємо повнотекстово:

"Маститий українофоб Дмитро Табачник от уже більше року пише антиукраїнські дописи в російській пресі. Він відкрито принижує честь та гідність усіх етнічних українців, а особливо він з лютою ненавистю відкликається про галичан, буковинців, волинян та закарпатців.

Жителів цих регіонів України він називає "втікачами-прибульцями" (стаття в Тижневику "2000" №37 17-23 вересня). В цій статті він принижує працьовитий люд цих регіонів, повідомляючи про те, що їх "годують" офіси з Донецька, Дніпропетровська, Харкова, Запоріжжя, Одеси та Криму. Це нахабна брехня, бо ці регіони в Галичині бізнесу практично не ведуть.

Відразу ж після призначення п. Табачника міністром освіти і науки України, країною покотилася хвиля протестів наукової еліти, усієї інтелігенції, студентства і усього прогресивного люду України.

Пообіцявши не принижувати жителів західних областей України, я так розумію, Табачник виклопотав для себе ще якийсь час перебування на посаді міністра.

В народі кажуть: скільки вовка не годуй, він все одно до лісу тікає.

Люта ненависть до усього українського засліплює очі та знесилює розум. Дмитро Табачник з новою силою паплюжить українців та все українство. В своїх описах він звертається до уявних націоналістів.

Націоналісти мають свої обличчя та прізвища. Борись з особами, а не з народом.

Розуміючи, що п. Табачник не зупиниться в своїх нападках на мій український народ, розуміючи, що Табачник на посаді міністра освіти і науки нівечить дитячі душі школярів та студентів, звертаюсь до Вас, пане Президенте Янукович, пане Прем’єр-міністре Азаров, пане Голово Верховної Ради Литвин, вжити невідкладних заходів з усунення п. Табачника з посади Міністра. В разі не виконання моєї вимоги я публічно викликаю п. Табачника на бій кулаками в спортивній формі і за участі об’єктивних незалежних суддів. Бій повинен тривати за домовленими правилами аж до втрати одним із учасників усіх сил.

Я переконаний, що п. Табачник уникатиме відкритого бою, але про це повинен знати весь український народ.

Голова Львівської міської організації партії "Наша Україна"

Голова правління "Галбуд"

Заслужений будівельник України

Лауреат Державної премії в галузі архітектури

Лауреат двох державних орденів

Кандидат економічних наук

Активний фізкультурник, 59р.;

зріст 176 см; 100 кг.ваги Олекса Луців".

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: