зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

29.09.10

На Колесніченка подають до суду за наклепницькі віршики

Група "Мертвий півень" звинуватила у наклепі народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка та пригрозила судом.

Як відомо, Вадим Колесніченко нещодавно попросив СБУ перевірити, чи не розпалює бува фестиваль "Гайдамак. UA" націоналізм, фашизм та ксенофобію. Як заявив сам депутат, він проти того, щоб в Україні розвивалася всяка "коричнева погань" та всяка нечисть.

На підтвердження своїх слів депутат надіслав до СБУ текст пісні, яку начебто виконує гурт "Мертвий півень":

Повсюду гарні краєвиди,

На дротах москалі висять,

І я крокую без огиди

У ГЕТО, де жиди кричать.

Як повідомляє ТСН, музиканти із цікавістю ознайомилися з текстом. Нічого такого за 22 роки існування гурту не співали.

"Якісь стішкі в стилі "мальчік в полє нашол пулємьот", написані... не знаю... може, Колесніченком, може ще ці двоє співавторів із ним, вони склали текст, який я вперше бачу", - заявив учасник "Мертвого півня" Роман Чайка.

Він також запропонував Колесніченку вибачитися або - зустрітися в суді. Підстав перепрошувати Колесніченко не побачив.

Нагадаємо, з 24 по 26 вересня в парку Перемоги міста Ірпінь проходив фестиваль повстанської та патріотичної пісні "Гайдамака.UA". В програмі фестивалю політичні дискусії та зустрічі з відомими політиками, журналістами і громадськими діячами, а також концертні майданчики на яких вже виступили низка відомих українських гуртів, таких як "Тінь сонця", "ТНМК", "От Вінта", "Мертвий Півень", "Тартак" і "Вертеп" та виконавців, серед яких Тарас Чубай, Ярослав Джусь і Тарас Компаніченко.

Під час проведення фестивалю повстанської та патріотичної пісні "Гайдамака.UA" в Ірпені, група з 15 молодиків у спортивних костюмах та з битами напала на учасників та організаторів фестивалю та жорстоко побила людей. Правоохоронці в конфлікт не втручалися.
Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: