зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

04.09.10

У Академії Сухопутних військ заявляють, що до Одеси нічого не переносили

Академія Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного залишатиметься у Львові й жодне перенесення до Одеси їй не загрожує.

У цьому кореспондента ZAXID.NET запевнив заступник начальника Академії з виховної роботи, полковник Юрій Гусар.

За його словами, чутки щодо перенесення Академії до Одеси мали реальні підстави приблизно півроку тому, але нині ситуація вже з’ясувалася. "Не відповідає дійсності й інформація, яка з’явилася в деяких ЗМІ, що нібито до Одеси зі Львова перенесено якісь факультети чи кафедри Академії", – наголосив полковник Ю. Гусар.

Нагадаємо, 12 серпня цього року прес-служба Міністерства оборони України розповсюдила інформаційне повідомлення про те, що в Одесі продовжуються роботи щодо відновлення інфраструктури Військового інституту Одеського Національного політехнічного університету. "Наразі деякі факультети Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного будуть переведені до Одеси, де прискореними темпами відбуваються ремонтні роботи".

Голова парламентського Комітету з питань нацбезпеки та оборони Анатолій Гриценко підрахував, що перенесення Академії Сухопутних військ зі Львова до Одеси обійдеться у 100 млн грн.
Слідкувати за новими дописами
Follow notrussia on Twitter
Джерела:
http://www.zaxid.net/
http://article-blogger.blogspot.com/