зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

22.05.10

Арихиєпископ Августин: переведення Академії сухопутних військ треба обговорити

Арихиєпископ Львівський та Галицький Августин переконаний, що перед тим, як переводити Академію сухопутних військ зі Львова до Одеси, потрібно добре обговорити це питання.

"Питання переведення Академії сухопутних військ зі Львова до Одеси потрібно добре обговорити, а не просто висловлювати свої міркування. Я у це питання не заглиблювався. Не було потреби. Якщо ж таке питання постане, то варто провести серйозні обговорення з владою та військовими з цього приводу", - зазначив у коментарі ZAXID.NET арихиєпископ Львівський та Галицький, голова відділу УПЦ (МП) по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, голова Синодальної Богословської комісії Української Православної Церкви Августин.

За його словами, якщо із Одеси до Львова перевели Інститут сухопутних військ, значить на це були причини.

Нагадаємо, губернатор Одеської області Едуард Матвійчук заявив, що до 1 вересня Академію сухопутних військ зі Львова переведуть до Одеси.

Також Митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел звернувся до президента Віктора Януковича з проханням вирішити питання про повернення Академії сухопутних військ зі Львова до Одеси.