зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

03.08.10

У Криму оголошено конкурс на найкращу статтю про Януковича

У Криму оголосили республіканський творчий конкурс журналістських робіт під назвою Президент Янукович: кримські пріоритети.

Засновниками конкурсу виступили Республіканський комітет з інформації і Кримська республіканська організація Національної спілки журналістів України.

Метою конкурсу є "висвітлення ходу виконання завдання, поставленого Президентом України Віктором Януковичем - зробити Крим перлиною України".

На думку організаторів, роботи повинні виражати "позиції авторів щодо кримської стратегії Президента Віктора Януковича".

Автори ідеї вважають, що цей конкурс буде спрямовано на "формування позитивного іміджу Криму як зони політичної та соціальної стабільності, верховенства права, толерантності", на "підвищення професіоналізму журналістських кадрів" і "формування основ громадянського суспільства".

Після підбиття підсумків конкурсу переможцям присудять три премії: 1000, 800 і 500 грн. Роботи переможців конкурсу, а також інші роботи, відібрані журі, пообіцяли опублікувати в газеті Кримські вісті й інших республіканських та комунальних ЗМІ. Крім того, спеціальні призи зможуть засновувати підприємства та організації, кримські регіональні відділення політичних партій.

Нагадаємо, раніше Міністерство освіти і науки Криму запропонувало 1 вересня провести в школах урок, присвячений програмі Президента України Віктора Януковича Україна для людей.