зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.05.10

Люди Тягнибока поскаржилися на грубу силу "Беркута" у Львові

Біля головного корпусу "Львівської політехніки", де мала б відбутися акція протесту Львівської обласної організації ВО "Свобода", спецпідрозділ "Беркут" застосував грубу фізичну силу щодо учасників протесту. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

"Спочатку "Беркут" і міліція оточили протестантів і грубо відтіснили їх від проїжджої частини, а потім почали бити. На місце протестуючих перед дорогою запустили регіоналів з державними прапорами і гаслами "Янукович - наш президент!", - йдеться у повідомленні.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, будівля Національного університету "Львівська політехніка", де під головуванням Президента України проходить Рада регіонів, пікетують противники нинішньої влади. Вони тримають партійні прапори ВО "Свобода", партії "За Україну!" і Української республіканської партії. Також вони тримають у руках гасла: "Янукович - губернатор Малоросії" і "Любіть Україну або забирайтеся геть". Мітингувальників відтісняють від будівлі університету представники правоохоронних органів. Безпосередньо під стінами університету перебувають декілька сотень прихильників В.Януковича. Вони тримають у руках національні прапори і розтяжки: "Наш Президент - Віктор Янукович". Кількість прихильників і противників В.Януковича - по декілька сотень осіб.