зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

28.05.10

У Львові від Януковича вимагають відставки Могильова

Львівська крайова організація Народного Руху України вимагає від Президента України Віктора Януковича, який 27.05 з робочим візитом перебуває у Львові, «справедливих кадрових рішень по ряду одіозних фігур в чинному уряді». Про це зазначено у заяві Львівської крайової організації Народного Руху України до Президента України Віктора Януковича.

"Вважаємо, що така особа як Анатолій Могильов не має ані морального, ані професійного права очолювати Міністерство внутрішніх справ. Його неодноразові жорсткі реакції на чисельні мітинги опозиції свідчать про те, що він проводить політику перетворення МВС у репресивну машину для придушення політичних опонентів. У той же час, всупереч своїм же твердженням про відсутність за радянської доби політичних в’язнів, міністр внутрішніх справ наважився цинічно прирівнювати судимості Героя України В’ячеслава Чорновола до звичайних кримінальних справ.

Окрім того, дивним та нелогічним у світлі Ваших передвиборчих обіцянок об’єднати усю державу є ігнорування вимог мітингів громадянської незгоди, що сколихнули країну після призначень на високі державні посади відвертих українофобів Табачника та Семиноженка. Ще більш обурливим є той факт, що обійнявши крісла в уряді, ці дві одіозні фігури лише підтвердили своє реноме, заявляючи то про відновлення Радянського Союзу, то про перепис історії в шкільних підручниках.

Якщо Ви все-таки прагнете стати Президентом усієї держави, а не окремих її регіонів, то зобов’язані ініціювати відповідні кадрові ротації та призначити на згадані посади адекватних та професійних управлінців", – зазначено у заяві рухівців.