зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

07.05.10

У Львові заявляють, що на учасників акцій під ВРУ наслали перевірки

Депутат Львівської міської ради від фракції «Наша Україна» Василь Попович заявив, що перевізників, які надали автобуси для виїзду львів’ян на акції в Києві проти пролонгації перебування Чорноморського флоту на території Криму, перевіряє ДАІ. Про це Василь Попович зазначив 7 травня під час сесії Львівської міської ради.

«До Києва на акції минулого вівторка поїхала велика кількість бажаючих. Я переконаний, вони поїхали безкоштовно, за своїми переконаннями. Перевізники надали автобуси, і ДАІ провела спеціальну перевірку, видала дозволи на виїзд, але через 3-4 дні після цього ДАІ отримала команду викликати до себе усіх перевізників, які надавали автобуси для поїздок у Київ», – розповів Василь Попович.

За словами депутата, на це є політична причина. Разом з тим депутат звернувся з пропозицією заслухати на наступній сесії керівника обласного ДАІ.

Нагадаємо, депутати Львівщини проводили позачергове засідання під стінами Верховної Ради України, коли парламент ратифікував харківську угоду про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України.