зафолловити у Твіттеріпідписатися на RSS

Cтатті про українську політику і не тільки

20.10.10

Азаров робитиме український "Euronews" за рахунок інвалідів

Кабмін виділив 85 мільйонів 572 тисячі гривень на створення україномовної версії міжнародного каналу "Euronews".

Відповідна постанова оприлюднена на сайті уряду.

Зокрема, Кабмін вирішив здійснити перерозподіл бюджетних призначень загального фонду за бюджетними програмами, передбаченими Мінфіну, шляхом зменшення видатків споживання та збільшення видатків розвитку за бюджетною програмою "Державні капітальні видатки".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", кошти будуть виділені за рахунок зменшення фінансування програми субвенцій столичному бюджету на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам дитинства.

Ці гроші мають бути передані Держкомітету телебачення та радіомовлення за бюджетною програмою "Виробництво телерадіопрограм для державних потреб" для створення україномовної версії "Euronews".

Також, згідно з документом, Держкомтелерадіо має провести правову оцінку проекту договору між Національною телекомпанією і "Euronews" про створення україномовної версії каналу.

В цьому договорі мають бути передбачена трансляція і розповсюдження на території України місцевої україномовної версії каналу "Euronews" 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Також комітет має забезпечити укладення зазначеного договору.

Крім того, Держкомтелерадіо повинен у тижневий строк розробити і подати Кабміну проект порядку використання у 2010 році коштів, виділених для створення україномовної версії "Euronews".

Комітету та Національна телекомпанія також мають забезпечити продаж ефірного часу для розміщення реклами, інформаційних матеріалів під час трансляції місцевої україномовної версії каналу без залучення посередників.

Підписатися на нові дописи
Джерела:
http://www.pravda.com.ua/
http://article-blogger.blogspot.com/

Немає коментарів: